dpd-delisprint

Nanoblockworld verzending

Nanoblockworld werkt voor het verzenden van jullie pakketten samen met DPD. DPD is leider als het gaat om innovaties. Constant zoeken zij naar digitale mogelijkheden en innovaties om het iedereen gemakkelijker te maken. Dit heeft geresulteerd in digitale services waarmee zij transparantie en flexibiliteit kunnen bieden. Zo kan jij als consument met je Track&Trace code nauwkeurig zien hoeveel pakketten er nog afgeleverd moeten worden totdat die van jou aan de beurt is.

Verzendtijd

Wij houden rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 1 werkdag. Hierna zal DPD ervoor zorgen dat uw pakketje met Nanoblocks veilig bij uw voordeur terecht worden afgeleverd. Wanneer wij de pakketjes hebben afgegeven bij DPD, zult u van ons via de mail een Track&Trace code ontvangen. Hiermee kunt u gemakkelijk online uw pakket met uw nanoblocks volgen. Op de dag van bezorging informeert DPD u tot op 1 uur nauwkeurig hoe laat de bezorger bij u aan de deur staat. Uw favoriete nanoblocks zullen uiterlijk binnen 2 of 3 dagen bij u in huis zijn.

Verzendkosten

Nanoblockworld hanteert de volgende verzendtarieven:

Wanneer uw bestellingen boven de €35.-  bedraagt verzenden wij uw pakketten gratis.
Voor bestellingen t/m €34,99 rekenen wij €4,99 aan verzendkosten.
(Wij kunnen op aanvraag ook bestellingen naar België verzenden hou dan rekening met verzendkosten van €11,99. Bij bestellingen vanaf €100,- kunnen wij de verzending gratis voor u verzorgen.)